Χάρτης και Οδηγίες

Με αυτοκίνητο: Εάν έρχεστε με αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, ακολουθήστε τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο (Αττική Οδός) μέχρι να φτάσετε στην έξοδο για Λεωφόρο Μεσογείων. Στρίψτε αριστερά στην Μεσογείων προς το κέντρο της πόλης και θα συνεχίσετε μέχρι την  οδό Φειδιππίδου , στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε για ένα τετράγωνο μέχρι να φτάσετετ στην οδό Μιχαλακοπούλου. Σε περίπου 2 χιλιόμετρα  το Crowne Plaza θα εμφανιστεί στα αριστερά σας στην αντίθετη πλευρά του δρόμου.

Με μετρό:
με τα πόδια μόλις πέντε λεπτά  στο μετρό του Μέγαρο Μουσικής (μπλε γραμμή) θα σας μεταφέρει απευθείας από και προς το αεροδρόμιο σε 35 λεπτά. Το μετρό σας μεταφέρει την πλατεία Συντάγματος σε δύο στάσεις   (τρία λεπτά) όπου βρίσκεται η καρδιά της Αθήνας, και 3 στάσεις στην  πλατεία Μοναστηρακίου, το ιστορικό κέντρο της πόλης (τέσσερα λεπτά). Το σύστημα του μετρό σας συνδέει εύκολα στο λιμάνι του Πειραιά, τον Προαστιακό Σιδηροδρόμο, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, και το τραμ που σας μεταφέρει στην παραλιακή ζώνη της Αθήνας.

Με λεωφορείο:
Το λεωφορείο του αεροδρομίου X95 σας αφήνει στη Βασιλίσσης Σοφίας και μέσα σε πέντε λεπτά με τα πόδια βρίσκεστε στο  ξενοδοχείο. Στη Βασιλίσσης Σοφίας και τον κεντρικό δρόμο έξω από το ξενοδοχείο (οδός Μιχαλακοπούλου), υπάρχουν πάνω από μια ντουζίνα λεωφορείων ή / και τρόλεϊ που σας συνδέουν με όλα σχεδόν τα μέρη της πόλης. Ρωτήστε μας για περισσότερα.

Book Online

Άφιξη
calendar image
Νύχτες
Δωμάτια
Ενήλικοι
Παιδιά

Plan your event

Πότε?
calendar image
Ημέρες
Χωρητικότητα
Τύπος
Χώρος τ.μ

Hotel Location

hotel map enlage map